Przedszkole Kwiatki Św. Franciszka

Kadra

KONWALIE 4-5latki

Wychowawcy:

  • Pani Adriana Knopek

Pracę grupy wspomaga:

  • Pani Joanna Magiera

CHABRY 3-latki

Wychowawcy:

  • Pani Karolina Pilcher
  • Pani Beata Wietecka

    Pracę grupy wspomaga:

    • Pani Katarzyna Partyka

     

    • Dyrektor: ks. dr Sylwester Jeż
    • Wicedyrektor: s. Vianneya Szwarocka

    Neurologopeda:

    mgr Joanna Molak

    pon. 11:00-17:00 (R.); wt. 07:30-12:30 (R.)

    śr.  07:30-12:30 (Dz.); czw. 08:30-14:30 (R.);

    pt. 7:30- 12:30 (R.)

    Psycholog:

    mgr Monika Biełaga

    pon. 08:00-13:30 (R.); wt. 7:30-13:00 (R.)

    śr. 11:00-17:00 (R.); czw. 7:30-13:30 (R.);

    pt. 7:30-13:00 (Dz.)

    Terapeuta Integracji Sensorycznej:

    mgr Agnieszka Głowacka

    czw. i pt. wg ustaleń z rodzicami (Dzielna)

    • Katecheza:
    • Rytmika: Pani Monika Kucharska
    • Język angielski: Pani Beata Plaskota
    • Native Speaker English: Pani Reylin Maciejewski
    • Gimnastyka korekcyjna: Pani Katarzyna Boguszewska
    • Tańce: Pani Marta Gbiorczyk

    Przedszkole Publiczne Kwiatki św. Franciszka

    ul. Dzielna 11A, 01-023 Warszawa
    tel./fax. 22 632 77 99
    dzielna@kwiatkifranciszka.edu.pl

    Przedszkole Publiczne Kwiatki św. Franciszka

    ul. Dzielna 11 A, 01-023 Warszawa
    tel./fax. 22 632 77 99
    dzielna@kwiatkifranciszka.edu.pl

    26 – 30 września 2022
    Poniedziałek – 26 września
    Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, szynka sopocka, ogórek świeży, papryka, herbata z
    cytryną.
    Obiad: Zupa pieczarkowa z makaronem, pulpeciki drobiowe, kasza kuskus, marchewka kostka,
    kompot owocowy
    Podwieczorek: Kasza manna, chrupki kukurydziane, śliwki, kompot.
    Wtorek – 27 września
    Śniadanie: Bagietka z masłem, pasztet z indyka, ogórek kiszony, marchewka, herbata owocowa.
    Obiad: Barszcz ukraiński, pierogi z mięsem, ogórek kiszony, lemoniada cytrynowa.
    Podwieczorek: Racuchy z jabłkiem, herbata z cytryną, banan.
    Środa – 28 września
    Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, płatki owsiane na mleku, ogórek świeży, marchewka,
    herbata.
    Obiad: Krupnik, antrykot z kurczaka w chrupiącej panierce kukurydzianej, ziemniaki tłuczone,
    surówka z pomidorów koktajlowych ze szczypiorkiem, kompot owocowy.
    Podwieczorek: Pieczywo mieszane z masłem, wędlina, ogórek kiszony, jabłko, herbata z cytryną.
    Czwartek – 29 września
    Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta z zielonego groszku, ogórek świeży, pomidor,
    herbata z cytryną.
    Obiad: Rosół z makaronem, klops w sosie własnym, kasza gryczana, surówka z kapusty pekińskiej,
    herbata miętowa.
    Podwieczorek: Bagietka z masłem, jajko gotowane, ogórek kiszony, jabłko, herbata miętowa.
    Piątek – 30 września
    Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta rybna, ogórek świeży, papryka, marchewka,
    herbata z cytryną.
    Obiad: Zupa kalafiorowa, smażony filet z miruny, ziemniaki z wody, surówka z kiszonej kapusty,
    napar owocowy.
    Podwieczorek: Bagietka z masłem, serek owocowy, świeżo wyciskany sok marchwiowo-jabłkowy,
    herbata.