Zgłoszenia na AKCJĘ LETNIĄ

Dyżur wakacyjny w Przedszkolu Publicznym „Kwiatki Św. Franciszka” 01.07.-16.07.2021 r.

  1. W naszym przedszkolu dyżur letni w tym roku będzie od 01.07. do 16.07.2021 r.
  2. Warunkiem przyjęcia dziecka na dyżur wakacyjny jest wypełnienie i złożenie drogą elektroniczną na adres:
    rabsztynska@kwiatkifranciszka.edu.pl
    dzielna@kwiatkifranciszka.edu.pl
  3. Karty zgłoszenia dziecka na dyżur letni w terminie od 04.05. do 14.05.2021 r.
  4. Rodzice, których dziecko będzie uczęszczało na dyżur wakacyjny, zobowiązani są do ponoszenia kosztów żywienia oraz wpłaty na rzecz fundacji w kwocie 100 zł.
  5. Kartę zgłoszenia dziecka na dyżur wakacyjny należy pobrać na stronie naszego Przedszkola do 14.05.2021 r.
  6. Wysokość opłaty za dyżur wakacyjny zostanie przesłana do każdego Rodzica mailem, należy ją uregulować do 30.06.2021r.

PLIKI DO POBRANIA:

Karta zgłoszenia na akcję letnią (Rabsztyńska)

Karta zgłoszenia na akcję letnią (Dzielna)

 

Przedszkole Publiczne Kwiatki św. Franciszka

ul. Dzielna 11A, 01-023 Warszawa
tel./fax. 22 632 77 99
dzielna@kwiatkifranciszka.edu.pl

Przedszkole Publiczne Kwiatki św. Franciszka

ul. Dzielna 11 A, 01-023 Warszawa
tel./fax. 22 632 77 99
dzielna@kwiatkifranciszka.edu.pl

26 – 30 września 2022
Poniedziałek – 26 września
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, szynka sopocka, ogórek świeży, papryka, herbata z
cytryną.
Obiad: Zupa pieczarkowa z makaronem, pulpeciki drobiowe, kasza kuskus, marchewka kostka,
kompot owocowy
Podwieczorek: Kasza manna, chrupki kukurydziane, śliwki, kompot.
Wtorek – 27 września
Śniadanie: Bagietka z masłem, pasztet z indyka, ogórek kiszony, marchewka, herbata owocowa.
Obiad: Barszcz ukraiński, pierogi z mięsem, ogórek kiszony, lemoniada cytrynowa.
Podwieczorek: Racuchy z jabłkiem, herbata z cytryną, banan.
Środa – 28 września
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, płatki owsiane na mleku, ogórek świeży, marchewka,
herbata.
Obiad: Krupnik, antrykot z kurczaka w chrupiącej panierce kukurydzianej, ziemniaki tłuczone,
surówka z pomidorów koktajlowych ze szczypiorkiem, kompot owocowy.
Podwieczorek: Pieczywo mieszane z masłem, wędlina, ogórek kiszony, jabłko, herbata z cytryną.
Czwartek – 29 września
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta z zielonego groszku, ogórek świeży, pomidor,
herbata z cytryną.
Obiad: Rosół z makaronem, klops w sosie własnym, kasza gryczana, surówka z kapusty pekińskiej,
herbata miętowa.
Podwieczorek: Bagietka z masłem, jajko gotowane, ogórek kiszony, jabłko, herbata miętowa.
Piątek – 30 września
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta rybna, ogórek świeży, papryka, marchewka,
herbata z cytryną.
Obiad: Zupa kalafiorowa, smażony filet z miruny, ziemniaki z wody, surówka z kiszonej kapusty,
napar owocowy.
Podwieczorek: Bagietka z masłem, serek owocowy, świeżo wyciskany sok marchwiowo-jabłkowy,
herbata.