Poniedziałek – 2 grudnia
Śniadanie: Bułka śniadaniowa z masłem, ser śmietankowy „Almette”, powidła, sałata, ogórek świeży, papryka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa ogórkowa, udzik pieczony, ryż, warzywa na parze, kompot.
Podwieczorek: Kasza manna na mleku z sokiem malinowym, biszkopty, herbata rumiankowa, owoc.
Wtorek – 3 grudnia
Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane z masłem, indyk gotowany, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Rosół z makaronem, pulpeciki wieprzowe, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot.
Podwieczorek: Gofry z bitą śmietaną, herbata miętowa z cytryną, owoc.
Środa – 4 grudnia
Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet drobiowy, ser żółty, sałata, ogórek kiszony, papryka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa zacierkowa, penne z sosem bolognese, warzywa na parze, kompot.
Podwieczorek: Grahamka z masłem, kiełbasa szynkowa, sałata jajeczna z ananasem, sałata, ogórek świeży, pomidor, herbata miętowa z cytryną, owoc.
Czwartek – 5 grudnia
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, sałata, papryka, ogórek kiszony, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Zupa szczawiowa z jajkiem, pierś z kurczaka z ryżem, surówka z białej kapusty, kompot.
Podwieczorek: Makaron z polewą jogurtowo-truskawkową, herbata rumiankowa z cytryną, owoc.
Piątek – 6 grudnia
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta groszku zielonego z jajkiem, miód naturalny, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot.
Podwieczorek: Ciasto jogurtowe, kakao na mleku, herbata miętowa z cytryną, owoc.