Poniedziałek – 22 lipca
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, twarożek domowy z rzodkiewką, miód naturalny, sałata, ogórek świeży, pomidor, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa cukiniowa, pieczony kurczak z papryką i ziołami, kasza kuskus, ogórek małosolny, kompot.
Podwieczorek: Bułka żytnia z masłem, polędwica sopocka, sałata, papryka, ogórek kiszony, herbata owocowa, owoc.
Wtorek – 23 lipca
Śniadanie: Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Barszcz czerwony, kotlety schabowe, ziemniaki, mizeria, kompot.
Podwieczorek: Naleśniki z serem i jogurtem greckim, herbata rumiankowa z cytryną, owoc.
Środa – 24 lipca
Śniadanie: Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta z tuńczyka z jajkiem, ser żółty, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa z czerwonej soczewicy, spaghetti carbonara, brokuł na parze, kompot.
Podwieczorek: Zapiekanki z szynką i serem żółtym, ketchup, herbata miętowa z cytryną, owoc.
Czwartek – 25 lipca
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka konserwowa, ogórek świeży, sałata, pomidor, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Rosół, gulasz z indyka z marchewką i cukinią, kasza gryczana, tarta marchewka z jabłkami, kompot.
Podwieczorek: Makaron z truskawkami, herbata miętowa z cytryną, owoc.
Piątek – 26 lipca
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta z groszku zielonego z jajkiem, powidła, papryka, sałata, pomidor, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa zacierkowa, ryba smażona, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot.
Podwieczorek: Budyń śmietankowy, chrupki kukurydziane, herbata miętowa z cytryną, owoc.