Poniedziałek – 21 lipca
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, ser żółty, powidła, sałata, ogórek kiszony, rzodkiewka, herbata
z cytryną, marchewka.
Obiad: Krupnik, gulasz wieprzowy, kasza gryczana, sałata ze śmietaną, kompot.
Podwieczorek: Racuszki karotki z cukrem pudrem, herbata miętowa, owoc.
-
- Wtorek – 22 lipca
Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Zupa kalafiorowa, filet z kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot.
Podwieczorek: Kasza jaglana z polewą jogurtowo-truskawkową, herbata rumiankowa, owoc.
-
- Środa – 23 lipca
Śniadanie: Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta z tuńczyka z jajkiem, serek homogenizowany, sałata, ogórek kiszony, rzodkiewka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa grochowa, makaron kokardki z sosem warzywnym, brokuły, kompot.
Podwieczorek: Zapiekanki z szynką i serem żółtym, ketchup, herbata owocowa, owoc.
-
-
- Czwartek – 24 lipca
Śniadanie: Płatki jaglane na mleku, pieczywo mieszane z masłem, indyk gotowany, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Kapuśniak, bitki wieprzowe, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty, kompot.
Podwieczorek: Naleśniki z powidłami, herbata rumiankowa z cytryną, owoc.
-
-
-
- Piątek – 25 lipca
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, miód naturalny, jajecznica na maśle, sałata, ogórek kiszony, papryka, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Zupa pomidorowa, ryba z pieca, ryż, marchewka z groszkiem, kompot.
Podwieczorek: Omlety pieczone z powidłami, herbata miętowa z cytryną, owoc.
-