- Poniedziałek – 7 kwietnia
Śniadanie: Bułka śniadaniowa z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, miód naturalny, sałata, ogórek świeży, rzodkiewka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa ogórkowa, indyk w lekkim sosie, kasza bul gur, surówka Colesław, kompot.
Podwieczorek: Gofry z cukrem pudrem, herbata owocowa, owoc.
- Wtorek – 22 kwietnia
Śniadanie: Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, serek śmietankowy Almette, powidła, sałata, rzodkiewka, ogórek świeży, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa zacierkowa, spaghetti z sosem pomidorowym, ogórki kiszone, kompot.
Podwieczorek: Racuszki karotki, herbata rumiankowa z cytryną, owoc.
- Środa – 23 kwietnia
Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet drobiowy, ser żółty, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Zupa ogórkowa, pierogi z serem na słodko, kompot.
Podwieczorek: Kasza manna z sokiem malinowym, biszkopty, herbata owocowa, owoc.
- Czwartek – 24 kwietnia
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, sałata, ogórek kiszony, papryka, herbata z cytryną, marchewka.
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem, kotlet mielony, ziemniaki, buraczki, kompot.
Podwieczorek: Zapiekanki z szynką i serem żółtym, ketchup, herbata rumiankowa, owoc.
- Piątek – 25 kwietnia
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta groszku zielonego z jajkiem, miód naturalny, sałata, ogórek kiszony, pomidor, herbata z cytryną, pomarańcza.
Obiad: Krem z pieczonej marchewki, paluszki rybne, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot.
Podwieczorek: Makaron z polewą jogurtowo-truskawkową, herbata owocowa, owoc.